Satoran poate accepta deja felicitări. Timpul Unibet lui de la Washington a sosit

În cele din urmă: după mai Unibet mult de două săptămâni.

Satoran a făcut un acord oral cu Washington Wizards pentru a semna oficial un contract de trei ani. El este al patrulea ceh din NBA! “Îmi pare rău că nu am putut răspunde la felicitări, am multe vesti frumoase. Aș dori să le mulțumesc pentru ei. Ei îmi dau asigurarea Unibet că am luat decizia corectă “, a declarat Satoranský vineri. Stargazer are 24 de ani, a subliniat la Barcelona și la echipa națională cehă. Calificări olimpice pentru participarea la Rio.Această dorință gigantică a rămas neîmplinită, dar dorința sa veche pentru NBA este o realitate. Wizards. “Ne va aduce energie, atletism, versatilitate”. Un lucru este, bineînțeles, cuvintele oficiale binevenite – și celălalt este modul în care totul va arăta pe punte. Dintre cei trei cehi din NBA, căpitanul actual al echipei naționale, Jiří Welsch, a fost Unibet pariuri sportive ponturi cel mai de succes.Pionierul era Jiří Zídek, un alt gigant, Jan Veselý, în ciuda faptului că a părăsit NBA acum doi ani nepregătit pentru cel de-al șaselea proiect, în ciuda poziției sale excelente de plecare (totuși, performanța actuală pentru Fenerbahce pare să-i ofere speranțe bune de revenire). o așteaptă pe Satoran?

Indiile sunt aici. A venit timpul. El ar trebui să fie un jucător cheie în bancă “, spune Wizards. Acest lucru pare să fie cel mai probabil rol. Cu Satoran, noul său Unibet angajator se bazează pe câteva lucruri: că el va stârni cu entuziasm chiar și în secțiuni mai scurte, că poate să înceapă ca o împușcătură și un fundas clasic și că se poate apăra bine pe ambele.

Din ce în ce mai mult, Satoran a fost șeful gigantului european de la Barcelona și a fost liderul necontestat al echipei naționale.Dar acesta este, de asemenea, unul dintre avantajele sale posibile. El vine oficial ca un nou venit la Wizards, dar are o experiență mult mai Unibet mare de baschet. El nu se putea aștepta să fie lider. Noțiuni de bază pentru NBA – în principal din cauza stilului diferit de baschet, desigur, este stilul de viață diferit în SUA, cantitatea de călătorie și alte detalii.

“Există o șansă bună ca Wizards să-l iubească rapid pe site-ul web al Washingtonului. “După ce a văzut-o pe video și a auzit vederile scout, va fi, fără îndoială, o distracție de privit. Indiferent dacă este vorba despre o lovitură de treabă sau o orbire, Satoran ar putea Unibet intra în cele mai bune evenimente. ”

Overseas nu este o decizie ușoară, nici financiar.De când Satoranski și Barcelona au semnat un nou contract de patru ani, a trebuit să-l răscumpere. Potrivit CTK, clubul catalan ar trebui să colecteze două milioane de dolari (50 de milioane de coroane). Wizards ar trebui Unibet să plătească 650.000 dolari (mai puțin de 16 milioane dolari), restul fiind regizat de jucător însuși. Contractul NBA rămâne privat, dar rapoartele originale de peste mări au vorbit despre 3 milioane de dolari pe sezon (73 milioane de dolari). Mai presus de toate, el se poate felicita in sfarsit.